27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„RECIDIVĂ GRAVĂ” LA POLIŢIA GIURGIU!

Poliţiştii giurgiuveni recidivează! Cum? Ca de obicei: de 1 Martie, ies în stradă şi oferă flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în trafic. Lăsând gluma la o parte, este de apreciat consecvenţa cu care poliţiştii din Giurgiu organizează, an de an, astfel de acţiuni, acţiuni care – deşi sunt deja binecunoscute, devenind tradiţie de ani buni – încă le suprind pe femeile oprite în trafic. Iată ce spun poliţiştii despre acţiunea de miercuri, 1 martie:

„An de an, ziua de 1 Martie readuce în sufletul oamenilor, speranţa, optimismul şi credinţa în mai bine.

Triumful reînvierii şi regenerării naturii nu putea fi invocat decât prin gingăşia şi candoarea florilor oferite de Mărţişor.

În fiecare an, poliţiştii giurgiuveni de la Serviciul Rutier, Serviciul Ordine Publică și Serviciul de Acțiuni Speciale împreună cu reprezentanți ai instituțiilor partenere au oferit flori, felicitări şi mărţişoare, doamnelor şi domnişoarelor.

La semnalul poliţiştilor de la rutieră, prima reacţie a conducătoarelor auto a fost să prezinte documentele, însă poliţiştii au reuşit să le facă să surâdă în momentul în care le-au spus: „V-am oprit pentru a vă dărui flori şi felicitări cu prilejul zilei de 1 Martie, şi să vă urăm „Drum bun, fără evenimente rutiere!”.

Polițiștii de la ordine publică și de la acțiuni speciale au oferit felicitări și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate în zona Parcului Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu.

Gestul poliţiştilor le-a surprins plăcut pe doamnele şi domnişoarele care au manifestat apreciere şi simpatie faţă de  atitudinea prietenoasă a oamenilor legii.

Echipa managerială urează doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Giurgiu „O primăvară minunată plină de bucurii şi realizări deosebite alături de cei dragi !”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER