27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

REÎNCEPE BLOCAREA MAȘINILOR ÎN GIURGIU

Direcția Poliției Locale în colaborare cu Giurgiu Servicii Locale au inceput de astazi, 16 octombrie, actiunea de blocare a autovehiculelor care sunt parcate neregulamentar pe domeniul public al municipiului.

 
Activitatea are loc in baza HCLM 302/31.08.2017 privind aprobarea Regulamentului privind activitatea de blocare, ridicare, transport, depozitare si eliberare a autovehiculelor/ vehiculelor stationate, parcate neregulamentar/abandonate pe domeniul public al municipiului si a HCL nr 360/27.09.2018 privind aprobarea tarifelor practicate de SC Giurgiu Servicii Locale.

 
”Vor fi întocmite documentele necesare și vor fi blocate doar autoturismele care sunt parcate neregulamentar, constatare pe care o va face agentul constatator din cadrul Poliției Locale. Cei de la Giurgiu Servicii Locale vor întocmi fișa autovehiculului, vor face fotografii, iar atunci când proprietarul va veni la locul unde este parcată mașina i se va înmâna cate un exempla din dispoziția de blocare și din fișa autoturismului”, a declarat directorul Direcției Poliției Locale, Lazăr Ciobanu.

 
Proprietarul autoturismului, pe numele căruia a fost scrisă amenda, poate plăti, fie direct la agentul constator, fie la Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu.

 
Directorul Direcției Poliției Locale, Lazăr Ciobanu a precizat ca toate actiunile vor fi transparente, astfel incat sa nu existe reclamatii.

 
Potrivit Direcției Poliției Locale, se acționează cu preponderență în zonele cu trafic intens, iar până marți, la ora 12:00 fuseseră blocate 10 autoturisme.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER