20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

REÎNCEPE ”NEBUNIA” VACCINĂRII COVID?

Vă aducem la cunoștință că în incinta Spitalului  Judetean de Urgență din Giurgiu, bvd. București nr.18, functionează Centrul de vaccinare împotriva SARS-CoV2, în cadrul căruia se pot realiza vaccinări cu vaccin Comirnaty Omicron B.A 4.5 – Pfizer BioNTech,la persoane cu vârsta minimă 12 ani care au efectuat schema primară completă, adică:

-1 doză de vaccin Janssen/Johnson&Johnson

-2 doze de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca

-1 doză de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca+1 doză de vaccin Comirnaty/

Pfizer&BioNTech

-1doză de vaccin Vaxzevria/Oxford-Astra-Zeneca+1doză de vaccin Spikevax/Moderna

-2 doze de Comirnaty/ Pfizer&BioNTech (de tip adult sau pediatric)

-2 doze de vaccin Spikevax/Moderna

Vaccinarea se poate realiza  la cel puțin 3 luni de la administrarea ultimei doze din schema primară sau de la administrarea oricărei doze de rapel (booster).

Pentru persoanele care au primit cel puțin o doză de vaccin COVID-19 în afara României și se încadrează în prevederile legale pentru a beneficia de aceste doze introduse în RENV (Ordonanța 68/2021), persoana trebuie să solicite introducerea datelor în RENV la certificat-covid@ms.ro sau prin call-centerul 021.41.44.25, înainte de a se prezenta pentru a primi doza de rapel cu vaccinul Comirnaty Original/Omicron B.A 4-5, prin trimiterea documentelor care să ateste vaccinarea în alt stat.

Expunerea recentă la SARS-CoV2 nu constituie o contraindicație sau precauție pentru vaccinarea împotriva COVID 19 cu vaccin Comirnaty Original?Omicron B.A 4-5. Persoanele care au trecut prin infecția cu SARS-CoV2 pot fi vaccinate după vindecare.

Vaccinarea se realizeaza pe bază  de programare telefonică la numărul 0246 211550, int.300, iar numărul minim de persoane care se pot vaccina intr-o zi este de șase.

Persoana care se prezintă la vaccinare va avea asupra sa cartea de identitate și dovada vaccinării cu schema completă.

Minorii vor fi însoțiți la vaccinare de părinte/tutore legal care va avea asupra sa cartea de identitate/dovada tutore și certificatul de naștere al copilului/carte de identitate,după caz.

Programul de functionare  al centrului de vaccinare : in fiecare zi de miercuri, orele 12.00 – 14.00.

Vaccinarea  cu vaccin Comirnaty Omicron B.A 4-5 se realizează atât în cadrul Centrului de Vaccinare  cât și în cadrul cabinetelor de medicină de familie din județ pe bază de programare prealabilă.

DSP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER