8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RELANSAREA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI PROFESIONAL – PRIORITATE PENTRU AUTORITĂȚI, DAR ȘI PENTRU AGENȚII ECONOMICI DIN GIURGIU

Vineri, 26 februarie, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema promovării școlilor profesionale.
Au participat Deputatul Alexandru-Ioan ANDREI, Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru BEIANU, Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu Elisabeta MIHALCEA, Primarul Municipiului Giurgiu Adrian ANGHELESCU, Viceprimarul Silviu DUMITRESCU și reprezentanți ai mediului de afaceri.
Întâlnirea a fost organizată sub egida Consiliului Județean Giurgiu și s-a desfășurat la administrația Zonei Libere Giurgiu.
S-a discutat asupra unui plan de management, asupra posibilității de a include în cadrul grupelor de învățământ giurgiuvean a claselor liceale profesionale cu meseriile căutate cu scopul atragerii de personal nou și calificat, care la acest moment reprezintă o necesitate a multor companii, dar și a celor care activează în zona liberă Giurgiu și în sudul județului Giurgiu.
Una din prioritățile administrației județene este dezvoltarea învățământului prin școlile profesionale, promovarea formării şi dezvoltării profesionale – anunță reprezentanții Consiliului Județean, pe pagina oficială a instituției.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER