27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RENAȘTE SPERANȚA PENTRU MUZEUL JUDEȚEAN. VA DEVENI ACESTA UN OBIECTIV CU ADEVĂRAT INTERESANT ȘI ATRACTIV?

Sunt câțiva ani de când se tot caută un manager pentru Muzeul Județean. S-au încercat tot felul de variante, s-au organizat o grămadă de concursuri, însă toate au rămas fără rezultat. Asta pentru că nu s-a reușit găsirea unui om care să aibă calități manageriale, aceasta neavând vreo legătură cu ”meseria” în sine – cea de muzeograf.

Nu neagă nimeni valoarea muzeografilor de la Giurgiu  – recunoscuți, de altfel pe plan național – însă manageriatul este o cu totul altă ”mâncare de pește”.

Așa cum spuneam mai sus, de-a lungul timpului, au fost organizate mai multe concursuri, însă candidații au ”reușit performanța” de a obține note mai mult decât rușinoase pentru un astfel de nivel, așa că Muzeul a fost condus, o lungă perioadă, de interimari.

Ultimul concurs organizat pentru ocuparea acestei funcții a fost, însă, ”cu noroc”. Asta pentru că unicul candidat înscris a reușit să promoveze ”cu brio”, obținând media generală 8,42 și devenind, astfel, noul manager al Muzeului Județean.

Cine este acesta? Nimeni altul decât Ionel Muscalu, un om despre care se pot spune multe, dar nu că nu ar avea calități manageriale (lucru esențial pentru ocuparea unei astfel de funcții) și nici că nu ar avea legătură cu domeniul de activitate.

Toată lumea speră acum că Ionel Muscalu va reuși să scoată Muzeul Județean din ”anonimatul” în care se zbate și că va face din acesa mai mult decât o simplă clădire frumoasă: un loc care să atragă vizitatori, care să aibă, cu adevărat, o ofertă interesantă.

Și, așa cum îl știm pe Ionel Muscalu, cu siguranță va reuși să dea un suflu nou activității acestei instituții.

Mult succes, Ionel Muscalu!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER