9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”REȚETA DEZASTRULUI” ÎN ACCIDENTUL MORTAL DE LA GĂUJANI: CĂRUȚAȘUL ERA BĂUT, IAR UNUL DIN ȘOFERI ESTE SUSPECTAT DE CONSUM DE DROGURI

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive în urma accidentului care s-a produs miercuri seară pe DN 5 C, între un autoturism, o autoutilitară şi o căruţă, în urma căruia o tânără, în vârstă de 18 ani, a decedat.

„La data de 6 martie, ora 19.15, pe DN5C, între localităţile Găujani şi Pietrişu, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate trei vehicule, respectiv o autoutilitară, un autoturism şi un atelaj hipo. Din primele cercetări, a reieşit faptul că şoferul autoturismului ar fi depăşit neregulamentar atelajul hipo, intrând în coliziune cu autoutilitara condusă de către un cetăţean bulgar, în vârstă de 29 de ani. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul unei tinere, de 18 ani şi rănirea altor trei persoane, toţi din localitatea Pietrişu, pasageri ai autoturismului’, se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de IPJ Giurgiu.

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători ai vehiculelor implicate în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului hipo, iar pentru ceilalţi doi rezultatele au fost negative.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul Drugtest din dotare, reieşind indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive pentru şoferul autoutilitarei, iar pentru cel al autoturismului rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER