25 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

REȚINUT PENTRU CĂ A ÎNCERCAT SĂ LOVEASCĂ CU CUȚITUL…

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a agresat fizic, cu un cuţit, un alt bărbat aflat pe terasa unui bar din localitate.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic.

”În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 29 aprilie, un bărbat de 51 de ani, în timp ce se afla pe terasa unui bar, situat pe strada Tineretului, ar fi fost agresat fizic, cu un cuţit, de către un alt bărbat, de 52 de ani Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale” – se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat,  sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, agresorul  bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER