8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

REVENIREA GIURGIUVEANULUI RĂZVAN CUC LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR, DORITĂ ÎN ŢARĂ. PĂCAT CĂ NU ŞI LA GIURGIU…

Că Răzvan Cuc a avut, pe timpul mandatului la Ministerul Transporturilor, sprijinul multor colegi din teritoriu (de oriunde, mai puţin din partea celor care ar fi trebuit să fie primii care să-l susţină: cei din Giurgiu), nu mai este o noutate. La fel cum nu mai este o noutate nici faptul că în ţară i se recunosc pe deplin meritele.

Acum, tot din alte judeţe vin, din nou, mesaje de susţinere pentru Răzvan Cuc, pe care mulţi l-ar dori, din nou, titular al portofoliului de la Transporturi.

Un exemplu este cel al aleşilor social-democraţi din Mehedinţi, al căror lider a postat următorul mesaj:

„Dincolo de discuţia privind viitorul premier al României, consider ca extrem de importantă este şi echipa pe care o va avea viitorul prim-ministru. Cred că timp de un, unii dintre colegii din conducerea centrală a PSD au făcut unele experimente, propunând tot felul de miniştri doar pe criterii de prietenie, apartenenţă la unele organizaţii şi alte afinităţi de acest fel.

Dacă tot s-a ajuns la acest moment de cotitură, este cazul să fie nominalizaţi pentru funcţiile de miniştri oameni necompromişi, care fie nu au mai făcut până acum parte din guvern, fie au confirmat în aceste poziţii. Tocmai din acest motiv, susţin cu tărie revenirea domnului Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor, un om care a dovedit un randament deosebit în această funcţie, fiind înlocuit doar la presiunea unor sforari din PSD, care se demonstrează, acum, că aveau cu totul alte interese decât buna guvernare.

Răzvan Cuc a fost un ministru extrem de eficient pentru transporturile din România, dar mai ales pentru Oltenia, aşa că ar fi extrem de important sprijinul preşedinţilor de organizaţii din Oltenia pentru revenirea lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al Transporturilor.

Sper ca membrii conducerii centrale a PSD să dovedească înţelepciune şi să ia cele mai bune decizii atât în ceea ce priveşte funcţia de prim-ministru, cât şi pe cele privind membrii viitorului cabinet PSD.

Constantin Truşcă- preşedinte Liga Aleşilor Locali PSD Mehedinţi”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER