21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

S-A ÎNTÂMPLAT MINUNEA: POLIȚIA A REȚINUT DOI TINERI, PRINȘI CU DROGURI!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, au probat activitatea infracțională a două persoane, bănuite că aveau ca preocupare infracțională traficul de cannabis.

Luni, 10 septembrie, în jurul orei 00.30, doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 21 de ani, ambii din județul Vâlcea, au fost depistați de polițiști, conducând un autoturism, pe raza localității Găiseni, județul Giurgiu, având asupra lor aproximativ 110 grame de cannabis.

Drogurile, ce ar fi fost achiziționate din București și urmau să fie comercializate în județul Vâlcea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca astăzi, instanța să se pronunțe cu privirea la dispunerea unor măsuri preventive.

În acțiune, s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi A1.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic și deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte prevăzute și pedepsite de legea 143/2000 privind combaterea traficului ilicit de droguri.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER