18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘAPTE DINTR-O LOVITURĂ…

Un tânăr de 24 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă autoutilitară condusă de către un bărbat de 36 ani, în urma evenimentului rutier rezultând rănirea ușoară a șapte persoane.

Luni, 8 octombrie a.c., în jurul orelor 06.20, pe Drumul Județean 401 A, în afara localității Stoenești, un tânăr de 24 ani, din Bolintin Vale, în timp ce conducea o autoutilitară, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă autoutilitară condusă de către un bărbat de 36 ani, din municipiul București.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a șapte persoane, care se aflau în autoutilitara condusă de către bărbatul de 36 ani, trei dintre acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – anunță IPJ Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER