21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SĂRBĂTORI „ÎNFLĂCĂRATE” PENTRU POMPIERI

Dacă pentru majoritatea românilor, ziua de Florii a fost una de odihnă şi sărbătoare, pentru pompierii subunităţilor ISU a fost o zi de coşmar. Asta pentru că apelurile ce solicitau intervenţia lor au „curs” la 112 pe tot parcursul zilei, iar intervenţiile au fost dintre cele mai diverse.

De la copii blocaţi la etaje superioare, la accidente rutiere şi chiar o autoincendiere, nimic nu a lipsit din „panoplia” evenimentelor de duminică, în judeţul Giurgiu.

Un prim apal a solicitat intervenţia celor de la Detaşamentul Giurgiu, chemaţi să salveze un  copil de 4 ani ce se blocase într-un apartament din zona Tineretului. A urmat apoi un accident cu cinci victime – doi adulţi şi trei copii – accident înregistrat în zona Parcului Natural Comana, eveniment la care a intervenit Garda Colibaşi.

Tot un accident rutier a fost înregistrat, ceva mai târziu, şi în municipiu, pe strada Crizantemei, unde a fost spartă şi o conductă de gaze. Şi tot accident a fost şi la Grădiştea, unde un om rămasese încarcerat în maşina ce lovise un stâlp de electrocutare.

Nu au lipsit nici incendiile de vegetaţie, numai că pompierii giurgiuveni au fost chemaţi, de această dată, în ajutorul colegilor din Ilfov, la Ciorogârla.

În jurul orei 20 era anunţat un alt accident rutier, pe Autostrada A1, unde un Logan a intrat într-un parapet. Nici la Călugăreni nu a fost linişte, aici fiind semnalat, în jurul orei 22, un incediu la o casă. În timp ce pompierii de la punctul Călugăreni stingeau acest incendiu, cei de la Giurgiu erau din în alarmă, pentru un caz mai special: o autoincendiere, undeva, pe strada Cărămidari.

Iar ziua s-a încheiat tot cu o intervenţie a pompierilor de la Detaşamentul Giurgiu, chemaţi la un incendiu pe strada Tineretului.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER