10 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDAL CU TOPORUL LA… TOPORU

Doi bărbaţi cu vârste de 20, respectiv, 25 de ani, ambii din comuna Toporu, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi sub control judiciar după ce l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător pe un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitate, şi i-ar fi distrus poarta de acces în gospodărie cu un topor.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că mai multe persoane provoacă scandal, în faţa curţii sale din comuna Toporu, judeţul Giurgiu. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, doi tineri, de 20, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Toporu, pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat fizic pe unchiul lor, un bărbat, de 37 de ani, prin aplicarea de lovituri cu un obiect tăietor înţepător, în zona abdomenului şi a braţului stâng”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

Bărbatului agresat i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, acesta refuzând transportarea la o unitate spitalicească.

De asemenea, din cercetări a reieşit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi distrus cu un topor poarta de acces a curţii persoanei vătămate.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, rezultând că există risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu, fără măsura de a purta un dispozitiv electronic de supraveghere, întrucât bărbatul agresat nu ar fi dorit acest lucru.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbaţii bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lovirea sau alte violenţe şi distrugere au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar unitatea de parchet competentă a dispus, faţă de aceştia, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER