20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDAL ÎN PRIMĂRIE. CINE ȘI DE CE A FORȚAT INTRAREA ÎN BIROURILE CONDUCERII INSTITUȚIEI?

... explică, pe larg, primarul Adrian Anghelescu:

”Aflasem de ieri că urmează ca la Primărie să vină cineva din partea AUR, care să mă provoace și să facă scandal. De altfel, unii reprezentanți ai presei, informați, au și postat despre acest moment posibil.

Și s-a întâmplat astăzi, când Saioc Marian, însoțit de un alt bărbat, a intrat fără să anunțe, din greșeală, în biroul viceprimarului Ionel Muscalu, unde a găsit ușa deschisă.

Dându-și probabil seama că a greșit adresa, a încercat să intre si în cabinetul primarului, distrugând mânerul ușii. Viceprimarul a încercat să poarte un dialog civilizat, dar văzând că monologul lui Saioc este agresiv și provocator, acesta l-a condus către obiectivul de pază, pe unde ar fi trebuit să intre.

Saioc Marian, așa cum s-a prezentat, a mințit de față cu paznicul, că acesta i-ar fi permis accesul.

Suntem adepți ai transparenței în administrație, atât eu ca primar, cât și angajații, primim pe fiecare cetățean și încercăm să rezolvăm legal toate problemele, însă nu putem accepta comportamente distructive.

Știu că este doar o mașinațiune de campanie electorală, care nici nu a început, a unui candidat, de la care aștept, așa cum așteaptă și giurgiuvenii, educație și simț civic.

În rest, să auzim numai de bine!”

viddeo: https://www.facebook.com/100012996792222/videos/391379793630020

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER