30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDALAGII PEDEPSIȚI DE JUSTIȚIE

Potrivit Poliției Giurgiu, primul caz a fost înregistrat la Buturugeni:

”La data de 8 octombrie a.c., ora 09.20, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 35 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic, într-o societate comercială, din localitatea Buturugeni, județul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, în dimineața zilei de 8 octombrie a.c., după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 49 de ani, toți din comuna Buturugeni, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Doi dintre aceștia au fost transportați la o unitate spitalicească din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei patru bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Astăzi, 10 octombrie a.c., față de cei patru bărbați a fost dispusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.”

Cel de-al doilea caz în care instanța s-a pronunțat marți este cel al unui bărbat din Gogoșari:

”La data de 27 septembrie a.c., ora 17.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că soțul său ar fi fost agresat fizic,  pe câmp, de către o persoană din satul vecin.

În temeiul sesizării, la fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 48 de ani, în timp ce se afla cu ovinele la păscut, în extravilanul localității Gogoșari, ar fi fost agresat fizic,  prin aplicarea de lovituri, în zona toracelui și a membrelor inferioare, de către un alt bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate.

Bărbatul agresat fizic a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

La data de 9 octombrie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 10 octombrie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.”

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER