27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCHIMBARE DE ATITUDINE LA OPERATORUL DE APĂ

Dacă până acum, despre Apa Service nu se cunoșteau prea multe detalii – vorbim, concret, despre activitatea societății – cu excepția unor anunțuri seci de întrerupere a apei potabile în diverse zone din oraș, de curând, a apărut o schimbare de optică în ceea ce privește comunicarea.

Astfel, conducerea operatorului de apă a decis ”revigorarea” paginii oficiale de facebook a societății, unde giurgiuvenii pot afla, în timp util, ce lucrări se execută și unde:

”Lucrări planificate sau neplanificate, avarii şi intervenţii în reţelele de apă sau canalizare, sprijin la nevoie pentru unitatea de Pompieri, niciun utilaj staţionat în curtea societăţii ci toate pe teren- cam aşa arată o zi plină pentru lucrătorii de la Apa Service Giurgiu.

Operatorul regional a finalizat recent reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe strada Salciei, lăsând drum liber utilajelor să asfalteze această stradă centrală.
Chiar astăzi Apa Service are planificată o intervenţie în Piaţa Centrală pentru schimbarea unor conducte şi racorduri, intervenţie care va necisita întreruperea, pentru scurt timp, a alimentării cu apă în zonă.
Urmează decolmatarea bazinului de stocare a apei pluviale din strada Berzei şi, desigur, intervenţiile zilnice la solicitările dispeceratului societăţii.
Revenim cu amănunte despre activitatea noastră, într-o rubrică pe care dorim să o permanentizăm: “O săptămână plină pentru APA SERVICE”- iar dvs., clienţilor noştri, o zi liniştită vă dorim şi apă sănătoasă la robinete!
Conducerea Apa Service S.A.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER