27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCRUTIN FĂRĂ EMOȚII PENTRU UNII PRIMARI DIN JUDEȚ. CARE SUNT EDILII CE NU AU NICIUN CONTRACANDIDAT?

au aflat colegii de la www. giurgiuveanul.ro, studiind candidaturile rămase definitive.

Iată care sunt cei trei primari din județ care nu au contracandidați:

” Înaintea alegerilor locale din 9 iunie, trei primari din județul Giurgiu au primit o veste care le-a confirmat deja victoria: nu au contracandidați în cursa electorală. Daniel Cezar Rusuprimarul comunei Adunații CopăceniFabian Țîrcăprimarul comunei Oinacu, și Constantin Ionescuprimarul comunei Toporu, au depus dosarele de candidatură fără a avea adversari, ceea ce îi plasează într-o poziție favorabilă pentru un nou mandat la conducerea localităților lor.

Această situație excepțională înregistrată în trei comune giurgiuvene reflectă nu doar aprecierea și încrederea acordată actualilor primari, ci și recunoașterea realizărilor majore pe care aceștia le-au avut în timpul mandatelor lor. Cu legături puternice în comunitățile lor și o serie de proiecte de succes implementate, acești primari și-au câștigat sprijinul și susținerea locuitorilor.

Pentru Daniel Cezar Rusu,

Fabian Țîrcă

și Constantin Ionescu,

această lipsă de contracandidați la alegeri poate fi considerată nu doar o confirmare a popularității lor, ci și o recunoaștere a muncii lor în folosul comunității. Deși rezultatul alegerilor pare deja stabilit pentru ei, acești primari își vor continua eforturile pentru a îmbunătăți viața locuitorilor și pentru a aduce noi proiecte și inițiative în localitățile lor.

Chiar dacă emoțiile legate de competiția electorală nu îi vor afecta în mod direct, Daniel Cezar Rusu, Fabian Țîrcă și Constantin Ionescu merită toate urările de succes… în noul lor mandat și aprecierea pentru dedicarea și implicarea lor în dezvoltarea comunităților locale”. (www.giurgiuveanul.ro)

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER