17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SE ANUNŢĂ UN WEEK-END PLOIOS ŞI CU TEMPERATURI SCĂZUTE, ÎN SPECIAL DUMINICĂ, LA GIURGIU

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi şi răcire a vremii care intră în vigoare sâmbătă, la ora 14.00 şi este valabilă până duminică noaptea la ora 3.00. Precipitaţiile pot ajunge la 40 l/mp.

Sâmbătă şi duminică vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

În intervale scurte de timp, anunţă meteorologii, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe spaţii restrânse 35…40 l/mp.

În a doua parte a zilei de sâmbătă, 15 iulie şi în prima parte a nopţii de sâmbătă spre duminică astfel de fenomene vor fi frecvente în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, precum şi în zonele de deal şi de munte şi se vor semnala local în restul teritoriului.

Duminică, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a ţării vremea va fi răcoroasă – notează mediafax.ro.

La GiurGIU, potrivit freemeteo.ro, sâmbătă sunt şanse de ploaie, însă o ploaie slabă, în primă fază, în timp ce maximele prognozate sunt în jurul valorii de 30 de grade.

Vremea rea şi, mai ales, răcirea acesteia, vin, însă, duminică, atunci când, pe tot parcursul zilei, sunt prognozate ploi abundente, iar maximele zilei nu mai depăşesc 18 grade Celsius.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER