27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SE APROPIE SĂRBĂTORILE, CRUCEA ROȘIE DEMAREAZĂ O NOUĂ CAMPANIE UMANITARĂ

”Toți suntem Moș Crăciun pentru copii nevoiași”. Acesta este sloganul după care se desfășoară cea mai recentă campanie umanitară a Crucii Roșii, o campanie care a devenit, deja, tradiție la Giurgiu.

Crucea Roșie face apel către toți giurgiuvenii dornici să facă o bucurie de sărbători copiilor nevoiași să doneze rechizite, jucării, dulciuri, căciuli, mănuși, fulare, mănuși, șosete, produse de igienă – într-un cuvânt, daruri care să îi încânte pe cei mici.

Toate cadourile trebuie, însă, să respecte o condiție: să fie puse într-o cutie de încălțăminte, frumos ambalată și decorată, pentru că este vorba despre o nouă campanie ”Cadoul din cutia de pantofi”.

Apelul Crucii Roșii se adresează, în primul rând, elevilor din școlile și liceele giurgiuvene, dar și oricărui giurgiuvean dornic să facă o bucurie de sărbători copiilor proveniți din familii nevoiașe.

Cutiile cu cadouri se primesc la sediul Crucii Roșii Giurgiu, din strada Mareșal Foch, nr. 13 A (tel. 0346 566 137), până la data de 15 decembrie.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER