18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SE ÎNTÂMPLĂ ȘI ”LA CASE MAI MARI”: AMERICAN CU PERMIS DE CONDUCERE FALS, DEPISTAT ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit un bărbat, șofer al unui autoturism, care a prezentat pentru control un permis de conducere fals.

La data de 21.05.2024, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean american, în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că permisul de conducere internațional este fals, iar permisul de conducere eliberat de autoritățile din SUA nu îi conferă dreptul de a conduce un vehicul pe teritoriul României.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal față de cetățeanul american pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale și conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul sau a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de Cuvânt ITPF GIURGIU

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER