18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SE TERMINĂ ANUL, NU ȘI SERIA ACCIDENTELOR…

Două accidente au fost înregistrate luni pe șoselele din Giurgiu.

Unul din evenimente s-a petrecut la Bulbucata, iar salvatorii de la ISU au fost, din nou, solicitați să intervină:

”I.S.U. Giurgiu a fost solicitat astăzi să intervină la un ACCIDENT RUTIER produs pe DJ 411, în apropierea localității Bulbucata. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Giurgiu și o ambulanță apartinând SAJ.

În accident au fost implicate un autobuz și un autoturism.

În urma accidentului, două persoane au avut nevoie de îngriji medicale. Una dintre acestea, o tânără, de aproximativ 22 de ani, a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul Universitar din București, acuzând dureri la membrul superior stâng.

În autobuz se aflau 20 de pasageri, care nu au avut nevoie de îngriji medicale.

Cercetările sunt continuate de Poliție.”

Și în municipiu a fost înregistrat un accident rutier, victimă fiind un biciclist de 43 de ani. Acesta a fost accidentat pe șoseaua București:

”Un bărbat de 43 de ani, din Giurgiu, biciclist, care se deplasa pe şoseaua București, dinspre Kaufland spre Pasarelă, a schimbat direcția de mers fără să se asigure, fiind accidentat de un autoturism, condus de un giurgiuvean, în vârstă de 50 de ani” – explică reprezentanții Poliției.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului, iar biciclistul  – care a fost transportat la un spital din Capitală – a fost testat la spital.

Ca de obicei, în astfel de cazuri, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER