18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SECRETARUL DE STAT RAED ARAFAT, LA SPITALUL JUDEȚEAN GIURGIU. DISCUȚII PE TEMA LIPSEI DE PERSONAL DIN A.T.I.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vizitat astăzi, alături de Prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei, şi de Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde a discutat cu managerul Dragoș Chivu și cu reprezentanții Secției de Terapie Intensivă.
Discuția a vizat, în principal, modul în care sunt îngrijiți pacienții, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu Covid 19.
Managerul unității spitalicești a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal medical, în special în Secția de Terapie Intensivă.
Secretarul de stat Raed Arafat a dat asigurări că va încerca, în perioada imediat următoare, să aducă personal medical pentru secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu, dar şi o unitate mobilă de terapie intensivă.
De asemenea, secretarul de stat a asigurat autoritățile giurgiuvene de tot sprijinul său pentru ca, la nivelul județului, actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții – anunță reprezentanții Prefecturii Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER