22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ŞEFUL CONSILIERILOR LIBERALI, NICUŞOR IACOB – DIN NOU, „CIRC” IEFTIN ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN

Ca în fiecare şedinţă a Consiliului Judeţean, şi în cea de vineri, 28 iunie, Nicuşor Iacob „şi-a făcut numărul”, fără a ţine, însă, cont că, de cele mai multe ori, a fost de-a dreptul ridicol.

Încă de la primele puncte aflate pe ordinea de zi – o serie de proiecte ce trebuiau modificate ca urmare a aplicării OG 114 – „vajnicul” Iacob şi-a dat în petec. Mai exact, după o mulţime de întrebări fără sens, vine cu „bomba”: „Adică noi, Consiliul Judeţean, trebuie să respectăm această ordonanţă?”

Evident, întrebarea lui Iacob i-a lăsat mască pe toţi colegii săi din Consiliu, indiferent de culoarea politică, şi pe bună dreptate… Cum poţi tu, ca ales local, care se presupune că ştii „cu ce se mănâncă” administraţia şi legislaţia, să întrebi dacă eşti obligat să respecţi legea?

Dar, la Nicuşor Iacob se poate orice…

După alte intervenţii la fel de „savante”, Iacob a mai simţit nevoia să iasă din nou în faţă cu o altă gafă. De această dată, era vorba despre prelungirea mandatului directorului interimar de la DGASPC, ca urmare a faptului că la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei respective nu s-a prezentat nimeni (şi nu o dată, ci chiar de două ori).

Ei bine, aici, Iacob a fost extrem de insistent cu întrebarea ”De ce nu s-a prezentat Sima (n.r: directorul interimar al DGASPC) la concurs?” I s-a răspuns de fiecare dată că omul nu poate fi obligat să se prezinte la concurs, dar Iacob o ţinea pe-a lui, aşa că, până la urmă, după ce, a treia oară, întrebarea sa a fost primită cu râsete de consilieri,  a patra oară, unul din colegii să – Constantin Basangiac – a izbucnit: ”Domnule, dar ce, suntem la clasa întâi ca să facem fixarea lecției?”

S-ar crede că reacţiile colegilor l-ar fi potolit pe Nicuşor Iacob, dar nu! Acesta a continuat, pe aceeaşi linie, şi la punctual următor, unul asemăntor, ce viza prelungirea interimatului la Direcţia de Evidenţă a Persoanei.

Şi aici, aceeaşi problemă: “Dar de ce nu vrea directorul să se înscrie la concurs?” Pentru că… nu vrea, pur şi simplu şi nici nu poate fi obligat!

Dar se pare că asta e foarte greu de înţeles pentru Iacob, care, iată, nu a ratat nici această şedinţă pentru a se face “de băşcălie”…

Dacă aşa se „prezintă” liderul de grup, la ce să ne aşteptăm de la ceilalţi consilieri liberali?

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER