29 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”SEMNE BUNE ANUL ARE”: S-AU TERMINAT LUCRĂRILE DE PE PODUL PRIETENIEI

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către autoritățile de frontieră bulgare cu privire la faptul că în data de 27.12.2023 au fost finalizate lucrările de reparație pe Podul dintre
Ruse și Giurgiu.

  La momentul actual, circulația se desfășoară în condiții optime pe ambele sensuri de deplasare.

În cazul în care se vor crea aglomerări în contextul sărbătorilor de sfârșit de an, vor fi suplimentate arterele de control, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei.

Recomandăm persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională în următoarea perioadă să se informeze cu privire la condițiile de călătorie din statele de destinație și din cele tranzitate, să consulte aplicația Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române și să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internațional, și reamintim ca la graniţa cu Bulgaria sunt deschise traficului internaţional 11 puncte de trecere după cum urmează: P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă,  P.T.F. Dobromir, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Călăraşi, P.T.F. Giurgiu, P.T.F. Turnu Măgurele, P.T.F. Zimnicea, P.T.F. Bechet și P.T.F. Calafat.

Purtător de Cuvânt IPTF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER