9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

”SERBAREA COPILĂRIEI” – DARUL CELOR MICI DE ZIUA LOR

Serbarea copilăriei este titlul spectacolului susținut marți, 31 mai 2022, la Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu, de aproape 100 de copii aflați în sistemul de protecție specială din județul Giurgiu. De asemenea, în spectacol au evoluat și 10 persoane adulte beneficiare de servicii sociale în centre de pregătire pentru viață independentă din Giurgiu, structuri rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului  Giurgiu.

Invitați la spectacol au fost conducerea și salariați ai D.G.A.S.P.C. Giurgiu și ai Consiliului Județean Giurgiu, precum și reprezentanți ai mai multor instituții publice și organizații neguvernamentale. Invitațiile la spectacol au fost confecționate de copiii care frecventează Centrul de Recuperare Senzorială și Motrică.

Spectacolul a constat în prezentarea de momente artistice, cântece, poezii,  dansuri moderne și populare, evoluția pe scenă  încântându-i pe spectatori, care i-au răsplătit pe interpreți cu ropote de aplauze. Momentele artistice prezentate au fost apreciate, toți interpreții au fost entuziasmați și dornici să evolueze în acest spectacol.

       Evenimentul a fost organizat de D.G.A.S.P.C. Giurgiu, coordonarea momentelor artistice fiind realizată de psihologi din cadrul instituției: Cristina Corbu, Adina Bodeanu și  Petronela Moncea. Sponsori inimoși au fost alături de organizatori prin asigurarea darurilor dulci oferite copiilor.

Ne bucurăm că atmosfera acestui eveniment a fost specială. Inocența și veselia au fost adunate în refrene, versuri și pași de dans. Astăzi,copiii ne-au făcut să pășim pe tarâmul fascinant al copilăriei prin muzică, dans și voie bună. Refrenele și poeziile despre copilărie ne-au făcut să ne lăsăm purtați de candoare. Indiferent ce vârstă am avea, copilăria este o stare. Laitmotivul acestei zile este “să priviți cu ochii lor, să auziți cu urechile  lor și să simțiți cu inima lor!”, a declarat psiholog Cristina Corbu.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri tuturor celor implicați în susținerea spectacolului și organizarea acestui eveniment, sponsorilor precum și tuturor spectatorilor care au apreciat  evoluția pe scenă a interpreților.

 

   D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER