27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘERPĂRIA DIN VAMA GIURGIU (VIDEO)

Că poarta de intrare în țară prin Giurgiu este ținta tuturor ”vorbelor de bine” ale celor nevoiți să treacă pe aici nu mai este demult o noutate.

La fel cum nu mai este o noutate nici ”ping-pongul” dintre autorități cu clădirile și terenul de aici. Cel mai recent exemplu este disputa apărută între Primăria Giurgiu și senatorul Bădălău. În timp ce Primăria susține că are un proiect pentru modernizarea și reabilitarea zonei respective, senatorul giurgiuvean vrea să o treacă la Ministerul Finanțelor, iar asta a pornit, în urmă cu ceva vreme, un adevrat ”război al declaraiilor”.

Până când se va decide, însă, cine și ce va face în zona Vămii, cei care trec pe acolo constată că este vorba de un loc sălbatic, în care animalele – de tot felul – își ”fac de cap” nestingherite de nimeni.

Un filmulet ce arată ”joaca” dintre doi șerpi – deloc ”micuți” – în Vamă a fost postat, de cîteva zile,pe pagina de facebook a giurgiuvencei Odette Virbanescu, iar reacțiile celor ce vizionează ”minnunile” demne de Animal Planet din Vama Giurgiu nu au înârziat să apară… Și nu vorbim despre reacții pozitive, evident!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER