27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SFÂNTUL ŞTEFAN A ÎNCEPUT CU TREI CEASURI RELE LA GIURGIU: TREI MORŢI, ÎN TREI ORE, ÎN INCIDENTE DIFERITE

Un incendiu, un accident şi o moarte naturală, în plină stradă. Toate s-au întâmplat miercuri dimineaţă, în mai puţin de trei ore, în localităţi din judeţul Giurgiu.

A fost, prima oară, un incendiu, izbucnit într-o locuinţă din Vânătorii Mari, în jurul orei 6.40. Sosiţi la faţa locului, pompierii de la Detaşamentul Bolintin  Deal au reuşit să stingă focul, însă au găsit în casa cadavrul carbonizat al singurului locatar – un bărbat de circa 60 de ani. Se pare că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

După două ore, tot pompierii de la Bolintin erau cei care interveneau la un accident rutier, petrecut lângă Ocolul Silvic din Malu Spart, unde fuseseră anunţate două victime încarcerate. Era vorba despre doi tineri, de 19 şi, respectiv, 23 de ani. Salvatorii i-au scos din maşină, însă, din păcate, şoferul de 23 de ani, din Zădăriciu, era deja decedat. Cealaltă victimă avea semne vitale şi a fost preluată de o ambulanţă, pentru a fi transportată la spital.

Cam în acelaşi timp cu intervenţia pompierilor de la Bolintin, şi la Giurgiu sunau sirenele. Un bărbat murise în stradă, în timp ce îşi plimba câinele. De această dată, a fost vorba despre cauze naturale (stop cardiac). Omului i s-a făcut rău, a sosit ambulanţa, i s-a acordat primul ajutor, însă nu a mai putut fi salvat. S-a întâmplat pe şoseaua Bucureşti, în apropiere de Petrom.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER