18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘI-AU VĂZUT VISUL CU OCHII: 11 TINERI DIN GIURGIU, ADMIȘI LA ȘCOLILE DE SUBOFIȚERI ALE JANDARMERIEI

Duminică s-au afișat rezultatele finale la concursurile organizate la școlile militare de subofițeri jandarmi. Pentru 11 tineri giurgiuveni a fost primul pas făcut în cariera militară pentru că au promovat examenele de admitere și vor începe pregătirea specifică Jandarmeriei. Probele s-au desfășurat în perioada 09-20 ianuarie a.c. la Drăgășani și Fălticeni.

Candidații au susținut mai întâi probe eliminatorii (examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice la limba română și o limbă străină, la alegere.

Rezultatele finale au arătat faptul că 9 candidați din Giurgiu au fost admiși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, iar 2 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2019 la școlile militare de subofițeri s-au prezentat 28 de candidați din Giurgiu. 24 dintre aceștia au optat pentru școala din Drăgăşani, iar 4 pentru cea din Fălticeni.

 

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER