18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘI ȘOFERIȚELE CONDUC BĂUTE!

…Mai rar, dar se întâmplă. Și, când o astfel de șoferiță mai face și un accident, ajunge, evident, în atenția Poliției. Așa s-a întâmplat marți, la Isvoarele:

”O femeie de 42 ani este cercetată de polițiști după ce, în urma unui accident rutier, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și neatenției în conducere, a acroșat un bărbat care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers.

Marți, 27 noiembrie a.c., ora 18.00, pe Drumul Național 5A, în localitatea  Isvoarele,  județul Giurgiu, o femeie de 42 ani,  din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool și neatenției în conducere, a acroșat un bărbat de 41 ani, din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Atât conducătoarea auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat valorile de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătoarei auto și 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER