27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ŞI TOTUŞI… VINE PRIMĂVARA! ŞI AVEM ŞI-UN FESTIVAL…

„Festivalul primăverii” este un eveniment organizat de către Centrul de Afaceri Transfrontalier „Danubius” din cadrul Consiliului Judeţean Giurgiu, ce se va desfăşura luni şi marţi, 27, respectiv 28 februarie, în faţa Teatrului „Tudor Vianu” din municipiu.

Pe 27 februarie, între orele 10.00 şi 18.00, va avea loc un târg de mărţişoare realizate manual de către elevi de la şcoli şi licee din oraş, de copii cu dizabilităţi, copii instituţionalizaţi şi artişti plastici giurgiuveni.

Tot luni, 27 februarie, între orele 10.30 şi 13.30, pe scena din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, se va desfăşura un spectacol muzical coregrafic realizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale(CJCPCT) şi Centrul Cultural „Ion Vinea”.

În aceeaşi zi, între orele 14.00 şi 16.00, în incinta teatrului va fi organizat „Atelierul lui Pixie”- activităţi recreative şi dezvoltare personală, iar între orele 16.00 şi 18.00, pe scena din faţa instituţiei de cultură amintite, vor fi următoarele activităţi:
-cântec şi obicei de 1 Martie- Formaţia de Folclor Autentic, satuc Mechca, Ivanovo, Bulgaria.
-spectacol muzical coregrafic şi momente de teatru susţinute de elevi de la Palatul Copiilor Giurgiu, dar şi un spectacol de muzică şi dans cu artiştii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu.

Programul pentru marţi, 28 februarie, este aproape la fel ca cel din 27 februarie, cu excepţia faptului că între orele 16.00 şi 18.00, în incinta Teatrului „Tudor Vianu”- sala atelier- va fi o prezentare de modă.

Seara se va încheia, de asemenea, cu un spectacol al elevilor de la Palatul Copiilor dar şi cu un alt moment muzical al elevilor de la CJCPCT.

De menţionat este că în cadrul târgului de mărţişoare va fi amenajat un stand unde pot fi făcute donaţii constând în: dulciuri, fructe şi jucării.

Pe parcursul celor două zile de spectacol vor avea loc jocuri şi concursuri cu premii – anunţă, pe siteul oficial, Consiliul Judeţean Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER