22 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SIRIENII AJUNG ŞI LA GIURGIU. ILEGAL…

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunşi sub un camion condus de un cetăţean turc, deasupra roții de rezervă, doi cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în țară.

În data de 11.09.2017, ora 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul turc O.H., în vârstă de 45 ani, la volanul unui autocamion turcesc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere din Turcia pentru Cehia.

Cu ocazia controlului specific, echipa mixtă  de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a depistat, sub camion, deasupra roții de rezervă, între lonjeroane, două persoane, una de sex masculin și una de sex  feminin, care nu aveau documente de identitate.

La cercetări, s-a constatat că cele două persoane sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 22 respectiv 20 ani, care au declarat că sunt de naționalitate siriană.

Șoferul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că cele două persoane se ascunseseră sub camion.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, camionul, şoferul turc şi cei doi imigranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu –

Comisar șef de poliţie Cazacu Dănuț

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER