30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SITUAȚIE EXPLOZIVĂ LA BOLINTIN: CRIMA UNUI LOCALNIC A SCOS OAMENII ÎN STRADĂ (VIDEO)

Un conflict banal s-a terminat tragic în urmă cu câteva zile, la Bolintin, acolo unde, potrivit Poliției, un tânăr din localitate a lovit cu piatra un șofer de microbuz, acesta din urmă decedând, ulterior:

”În urma activităților desfășurate de polițiști a fost identificat un tânăr din orașul Bolintin Vale, care la data de 09.01.2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe bulevardul Republicii din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, a avut un conflict spontan cu șoferul unui microbuz care se deplasa în zonă, pe care l-a lovit cu o piatră în zona capului, ulterior acesta prăbușindu-se pe sol.

În cauză este întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în care cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Tânărul a fost inițial reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, iar pe 11 ianuarie a fost arestat preventiv.

Având în vedere că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oprtunitatea schimbării încadrării juridice, în funcție de rezultatele necropsiei.”

Crima tânărului a încins spiritele în Bolintin, astfel că miercuri seară, mai bine de 100 de localnici au ieșit în stradă. Situația este din ce în ce mai tensionată, spre Bolintin îndreptându-se trupele speciale ale Poliției și Jandarmeriei, dar și șefii instituțiilor MAI din județ, alături de subprefectul Mirel Brăgaru, în încercarea de a rezolva problemele de la Bolintin.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER