27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SMURD-UL – DIN NOU CAMPION LA INTERVENȚII, DE PAȘTE

Cinci zile, 71 de intervenții – este bilanțul activității salvatorilor de la ISU în perioada sărbătorilor de Paște. Ca de obicei, cele mai multe intervenții au aparținut echipajelor SMURD:

”În perioada 07.04.2018 –11.04.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 71 situații de urgență, astfel:

– 52 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.” – anunță, într-un comunicat de presă, ISU Vlașca.

În ceea ce privește incendiile din această perioadă, cele mai multe au fost cele de vegetație uscată, înregistrate în mai multe localități (Călugăreni, Găiseni, Putineiu, Domnești, Brăniștari, Bolintin  Vale). Au fost, însă, și trei incendii de locuințe și două incendii auto, iar lista intervențiilor este completată cu două accidente rutiere, o deblocare auto și o acțiune de degajare a tencuielii unui bloc, în Giurgiu.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER