16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘOFERUL UNUI AUTOCAR TURCESC, GĂSIT DROGAT LA VOLAN

La data de 2 noiembrie a.c., ora 18.54, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un cetățean turc, de 61 de ani, la volanul unui autocar care efectua transport persoane.

În baza Planului de Acțiune încheiat între Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu și Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu, pe linia depistării și sancționării conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, șoferul turc a fost testat cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

IPJ GIURGIU

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER