9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SPONSORIZĂRI GENEROASE PENTRU CĂMINELE DIN SUBORDINEA DGASPC

În ultimele luni, Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Giurgiu a primit sprijin din partea mai multor sponsori generoși, sponsorizările fiind făcute în bani sau bunuri de consum.

Fundația “Nouă ne pasă“  a sponsorizat cu 25 000 de lei D.G.A.S.P.C. Giurgiu, bani din care vor fi achiziționate materiale (parchet, gresie, faianță, uși de interor) destinate  renovării  unor structuri de tip rezidențial.

Începând din luna februarie 2023,  SC D&D House SRL a  donat  sute de kg de fructe lunar pentru beneficiarii de servicii sociale din  centrele rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Asociația “Maria Holtzhauser a donat aparatură electrocasnică de tip profesional  (cuptor gastronomic, mixer, chiuvetă cu accesorii incluse)  pentru dotarea bucătăriei Centrului pentru persoane vârstnice Hotarele.

Centrele rezidențiale pentru persoane adulte cu dizabilități și centrele pentru persoane vârstnice vor fi dotate cu obiecte de mobilier si accesorii pentru pat; de curând,  un sponsor a  făcut o achiziție în acest sens,  în valoare de aproximativ  50 000 lei.  De asemenea, au  fost  donate saltele, canapele, fotolii și lămpi din partea Complexului Hotelier Caro din București. Le mulțumesc tuturor sponsorilor  care în ultimele luni și-au îndreptat atenția către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, prin acordarea de  sponsorizări  structurilor rezidențiale pentru copii, adulți cu dizabilități sau persoane vârstnice; aceste sponsorizări  sunt binevenite pentru  îmbunătățirea condițiilor de cazare din structurile rezidențiale ale instituției, mai ales că în ultimii ani nu s-au făcut astfel de achiziții. Mulțumesc de asemenea domnului europarlamentar Dan Motreanu și domnului senator Toma Petcu pentru că s-au implicat în vederea  acordării  a trei  dintre aceste sponsorizări, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

 D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER