27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SPRE GERMANIA, PRINTRE… FRIGIDERE!

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre fraudulos în România, ascuns într-un camion încărcat cu frigidere

În data de 12.02.2018, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control un autocamion aparţinând unei firme de transport internațional, încărcat cu frigidere din Turcia pentru România.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport s-a constatat că prelata semiremorcii este secționată, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au verificat compartimentul marfă şi au depistat o persoană de sex masculin, ascunsă printre electrocasnicele transportate.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana este cetățean sirian O.R., în vârstă de 35 ani, care a declarat că a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul sirian şi şoferul autocamionului au fost preluați de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

 

 Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

 Comisar sef  de poliţie Cazacu Danut

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER