18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„SPRECHEN YOU FRANCAIS” , LA MAIORESCU

În calitatea sa de profesor diriginte al unei clase de la Colegiul „Maiorescu”, preotul Tudor Georgian vorbeşte despre o interesantă acţiune  găzduită de unitatea de învăţământ giurgiuveană:

„Sâmbătă, 23.09.2017,la Colegiul Național ,,Ion Maiorescu” s-a desfășurat  a  VIII-a editie a  activitatii intitulate ,,Sprechen you Francais”, din cadrul evenimentului ,,Ziua Europeană a limbilor străine”.

Elevii și cadrele didactice au marcat acest eveniment, aflat la a VIII-a ediție, prin programe cultural-artistice, în care au descoperit culturi și tradiții noi și au putut conștientiza importanța cunoșterii mai multor limbi străine.

Elevii au fost vizitați și de un oaspete de onoare în persoana Excelenței Sale Scott A. Reese, Atașat Cultural al Ambasadei Statelor Unite la București.

Acesta a participat la eveniment și a purtat discuții cu elevii pe teme de interes general, încheind cu o invitație pentru elevii Colegiului de a vizita sediul Ambasadei Statelor Unite din București în aprile 2018.

Profesorii implicați în activitate Mitea Monica, Bădărau Claudia, Doina Grama, Tudor Georgian, Voinea Veronica, Bălan Floarea, Chiricioglu Alina

Acțiunea s-a încheiat cu degustarea unor produse tradiționale pregătite de elevi, specifice unor țări din Uniunea Europeană precum: Franța, Germania, Grecia dar și altor țări care nu fac parte din Uniune precum America, Anglia sau China.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER