18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

START ÎNTR-O NOUĂ EDIȚIE A TABEREI INTERNAȚIONALE DE CRUCE ROȘIE DE LA GIURGIU

Miercuri, 30 iulie, este programată ceremonia de deschidere a celei de-a VI-a ediții  a Taberei  Internaţionale de salvare din apă şi de acordarea primului ajutor, la care vor participa voluntari din mai multe județe ale țării.

Ca în fiecare an, timp de o săptămână, în perioada 31 iulie-8 august, participanții vor deprinde tehnici de salvare din apă curgătoare şi din bazine, de conducere a bărcilor cu motor, noţiuni de comunicare şi semnalizare la distanţă, asistarea şi participarea la demonstraţii de prim-ajutor.

Experienţa câştigată la Giurgiu le va fi folositoare pentru a deveni membri ai echipei de intervenţie în caz de dezastre a „Crucii Roşii’.

Și această ediție a Taberei Internaționale este găzduită de Complexul Riviera, unde se află o piscină, acțiunea fiind organizată de Filiala de Cruce Roşie Giurgiu, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.

Tinerii voluntari vor fi pregătiți în mai multe module de instruire de către specialişti de salvare din apă cu barca, de la Crucea Roşie Română şi Crucea Roșie Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER