24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

START LA CONSTRUCȚIA LOCUINȚELOR PENTRU MEDICI ÎN GIURGIU

Primăria Giurgiu anunță că vineri au început săpăturile pentru construirea celor 22 de locuințe ANL destinate specialiștilor în domeniul sănătății, în prezența directorului general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, a primarului Nicolae Barbu și a reprezentanților firmei care execută lucrarea.

Cele 22 de locuințe (opt cu o cameră, 12 cu două camere și două cu trei camere) se vor construi în apropierea Camerei de Comerţ Giurgiu, având ca termen de finalizare toamna anului 2019. Proiectul de hotărâre prin care se transmitea în folosință gratuită către ANL terenul în suprafață de 2000 mp pentru construirea acestui bloc a fost aprobat de Consiliul Local în anul 2016, iar în toamna anului trecut (21 septembrie 2017) a fost dat ordinul de începere a lucrărilor.

Realizarea acestui obiectiv de investiții este foarte importantă pentru Giurgiu având în vedere lipsa de personal medical cu care se confruntă Spitalul Județean.

Municipalitatea mulțumește pe această cale directorului ANL, Andrei Țurcanu, pentru implicarea personală și verificarea pe teren a bunului mers al acestei investiții atât de necesare pentru municipiul nostru.

În ceea ce privește construirea celor 99 de locuințe ANL pentru tineri din municipiul Giurgiu (44 la Steaua Dunării și 55 la Obor), mulțumim conducerii ANL pentru implicarea și eforturile făcute ca din acest an să se înceapă realizarea acestora.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER