27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

STRIGĂT DE AJUTOR ÎN AJUN DE SĂRBĂTORI

Trei fetite crescute doar de mama, grav bolnava, au nevoie de ajutorul nostru pentru a trece cu bine peste iarna care ne sta in fata. Este mesajul pe care ni-l transmite, tuturor, asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania.

Este vorba despre o familie greu încercată de soartă, din judeţul Giurgiu, mai exact din Letca Veche. Mama fetitelor, Constantin Ghina Elena este grav bolnava cu plamanii, fiind dependenta de 18 ore pe zi de un aparat de respirat. Sufera de proteinoza alveolara.

Nu au nici un fel de venit, traind din ajutorul social, astfel că femeia are datorii de peste un an la plata chiriei aparatului ce o ţine în viaţă. Pentru a o ajuta, asociaţia Misiunea Speranta pentru Romania a demarat o campanie de strangere de fonduri, pentru a-i cumpara aparatul, filtrele de aer si a-i plati restantele la chiria pentru acest aparat: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/constantin-gina/

Acum, însă, urgenţa numărul unu pentru cele patru suflete sunt lemnele de foc şi alimentele de Sarbatori.

Pentru ca nu aveau locuinta lor, cele 3 fetite au fost ajutate de Gigi Becali care le-a cumparat o casa (vezi materialul video AICI).  Din pacate insa locuinta nu este mobilata, iar lucrul acesta este peste puterea mamei grav bolnave. Locuinta lor mai are nevoie de mobila / dulapuri; lenjerii de pat; covoare (pe jos este beton); tacamuri; 2 mese; 5 scaune; un televizor,o soba cu plita pe care sa gateasca, etc.

Cele 3 fetite care au nevoie urgenta de lemne de foc si de alimente de sarbatori sunt:

Miclaus Ingrid Mihaela, 11 ani, clasa a VI-a;

Miclaus Magda Corina, 9 ani, clasa IV-a;

Miclaus Gabriela Doina, 4 ani.

Pentru cei interesaţi să ajute direct, adresa familiei este: Comuna Letca Noua, Sat. Letca Veche, str. Ghiocelului, nr. 36, jud. Giurgiu.

Cei care vor să ajute financiar această familie o pot face donând în conturile bancare special deschise pentru această cauză, la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.

Denumire: Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania.
CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Specificati pentru cine faceti donatia!

Pentru detalii suplimentare contactati:
Telefon: 0749.402.098
Email: infosperanta@gmail.com

Donatii online cu cardul sau prin PayPal se pot face accesand acest link:https://www.sperantapentruromania.ro/cause/3-surori-sarace/, link la care se pot gasi toate detaliile legate de acest caz.

Şi tot pe siteul deschis pentru această familie găsim şi mesajul impresionant al Elenei Constantin – mama celor trei fetiţe:

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca am primit o casa pentru a-mi putea creste fetitele. As vrea sa pot munci sa imi pot creste fetitele, ceea ce am si facut pana la debutul bolii. Acum, boala de care sufar ma tine conectata la un aparat de respirat 18 ore pe zi, iar singura nu pot sa lupt si sa le asigur ceea ce fetitele mele au nevoie. Locuinta pe care am primit-o cadou de la domnul Becali trebuie mobilata. Va rog cei care puteti si doriti sa ma ajutati sa imi amenajez locuinta. Am nevoie de mobila, de covoare pentru ca pe jos este beton, de mese si scaune, de tacamuri, lenjerii de pat si de o soba cu plita pe care sa pot gati. Va multumesc celor care sunteti alaturi de mine si de fetitele mele, acum in preajma Sarbatorilor de Iarna!”

Cei care doresc să o contacteze direct pe mamă, o pot face la numărul de telefon  0723.479.278.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER