27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„STUDENŢI DE 10”, LA FINAL DE PREGĂTIRE ÎN JANDARMERIA GIURGIU

Șase studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, specialitatea “jandarmi”, încheie astăzi stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Activitatea a avut succesul scontat, ținând cont de faptul că toți au obținut calificativul ,,foarte bine” la finalul stagiului care s-a desfășurat în perioada 12 februarie – 09 martie a.c.

În această perioadă, viitorii ofițeri jandarmi au avut posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Studenții au participat la misiuni de ordine și siguranță publică, de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în responsabilitate pentru a-și perfecționa deprinderile prin confruntarea cu situațiile concrete întâlnite în teren.

La absolvirea Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București tinerii vor fi repartizați în unitățile Jandarmeriei Române și vor primi gradul de sublocotenent.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER