9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SUBOFIȚERII DE LA ISU POT DEVENI OFIȚERI

Reprezentanții ISU Vlașca anunță că in luna  august a anului curent organizeaza concurs pentru ocuparea posturilor vacante prin trecere in corpul ofiterilor a subofiterilor/ maistrilor militari care indeplinesc conditiile legale.

Concursurile cuprind urmatoarele probe obligatorii:

-evaluarea performantelor fizice, cu desfasurarea urmatoarelor probe: alergare de viteza pe distanta de 50 m ; flexie abdominala( abdomene); alergare de rezistenta pe distanta de 800/1000 m, conform baremelor stabilite prin ordinul MAI nr.154/2004 pe criterii de varsta si sex la categoria de solicitare fizica normala.

– test scris pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului.

Detalii suplimentare legate de posturile scoase la concurs se regăsesc pe pagina de web oficială a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Vlasca” al judetului Giurgiu.

Potrivit datelor ISU, la nivelul județului Giurgiu este vorba despre opt posturi de ofițer specialist în compartimentele Protecție Civilă, Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Patrimoniu imobiliar, Formare profesională, Juridic, Servicul pregătire pentru intervenție și Prevenirea riscurilor profesionale și protecția lucrătorilor.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER