27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SUBSTANȚE ANABOLIZANTE DE MARE RISC, DESCOPERITE ȘI CONFISCATE DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Un cetăţean turc în vârstă de 36 de ani este cercetat penal după ce a încercat să introducă în România, prin PTF Giurgiu, 1.560 fiole şi comprimate dopante cu grad mare de risc.

„În PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean turc, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite, printre bagaje, mai multe cutii ce conţineau 1.560 fiole şi comprimate dopante cu grad mare de risc” – anunță, vineri, ITPF Giurgiu.

Bunurile aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008, estimate la o valoare de aproximativ 190.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Şoferului turc i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul sau exportul de substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conţin substanţe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizaţie emisă de autorităţile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER