9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SURPRIZĂ DE MĂRȚIȘOR PENTRU BĂTRÂNII DE LA CĂMINUL HOTARELE

Persoanele vârstnice instituționalizate la Centrul din localitatea Hotarele, structură  rezidențială aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu,  au avut în data de 1 martie 2024 bucuria de a primi un dar inedit cu ocazia Mărțișorului: elevi ai Școlii de Arte din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu au susținut un spectacol de muzică populară.

Elevii îndrumați de profesorii Mihaela Tițeica și Valentin Mărgean au interpretat vocal și instrumental cântece din toate zonele folclorice ale țării, spectacolul fiind bine primit de persoanele vârstnice și personalul căminului. Toate doamnele din cămin au primit mărțișoare din partea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu. Între Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu a fost încheiat un protocol de colaborare, în scopul organizării de astfel de evenimente, prin care se urmărește  diversificarea activităților recreative și de petrece  a timpului liber pentru beneficiarii de servicii sociale din structurile de tip rezidențial din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, precum și promovarea culturii tradiționale.

“Am venit cu bucurie la acest cămin, dornici să oferim mărțișoare muzicale persoanelor vârstnice. Am văzut că spectatorii au apreciat prestația micilor artiști, am promis că vom reveni și cu alte ocazii”, a declarat Carmen Mihaela Pețanca, manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu.

D.G.A.S.P.C.  Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER