18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TÂLHĂRIE ”LA DRUMUL MARE” PE ȘOSEAUA ALEXANDRIEI

Polițiștii giurgiuveni au reținut doi tineri bănuiți că prin violență au deposedat un bărbat de 64 de ani, din municipiul Giurgiu, de mai multe bunuri.

Luni, 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat de 64 de ani, din municipiul Giurgiu că a fost agresat de două persoane și deposedat de mai multe bunuri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul a consumat băuturi alcoolice la un bar situat pe șoseaua Alexandriei, în municipiul Giurgiu, iar pe drumul către casă a fost acostat de două persoane care  prin violență l-ar fi deposedat de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa și suma de 1000 de lei.

În urma activităților specifice polițiștii giurgiuveni au identificat doi tineri de 25 și 22 de ani din localitatea Gogoșari, județul Giurgiu, respectiv municipiul Giurgiu, bănuiți că prin violență i-ar fi sustras bărbatului de 64 de ani mai multe bunuri și suma de 1000 de lei creându-i  un prejudiciu de aproximativ 1800 lei, care a fost parțial recuperat și predat proprietarului.

Cei doi bărbați au fost reținuți și ulterior prezentați Judecătoriei Giurgiu care a emis mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Tâlhărie”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER