22 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TANDEMUL PRIMAR-VICEPRIMAR DIN STOENEȘTI A DECIS SĂ TREACĂ LA PNL

S-a întâmplat vineri, 5 aprilie, iar deputatul Alexandru Andrei detaliază, într-o postare pe pagina sa oficială:

Familia” PNL Giurgiu se mărește de la o zi la alta, iar alături de noi vin, permanent, oameni valoroși, oamenii a căror muncă este recunoscută de comunitățile lor.

Astăzi, alături de PNL Giurgiu a venit o echipă de conducere, o echipă iubită și respectată de concetățeni: primarul Ilie Ene și viceprimarul Alexandru Preda Vladu; cei doi conduc destinele comunei Stoenești de opt ani, iar astăzi au decis că este momentul să se alăture echipei liberale.

Cei doi edili din Stoenești au hotărât să meargă mai departe ca echipă, însă rolurile vor fi inversate: Alexandru Preda Vladu va candida pentru funcția de primar, iar Ilie Ene îi va merge alături, pentru funcția de viceprimar.

Decizia echipei de la conducerea Primărie Stoenești arată că cei doi edili au găsit puncte comune și merg mai departe, împreună, cu sprijinul PNL Giurgiu, pentru a implementa și a duce la bun sfârșit toate proiectele aflate acum în derulare, dar și altele, noi, în beneficiul comunității. 

Îi urez mult succes candidatului liberal Alexandru Preda Vladu și sunt convins că  Ilie Ene, cu toată experiența acumulată în anii în care a condus comuna Stoenești, îi va sta alături.

Bun venit în echipa liberală și mult succes la alegerile din 9 iunie!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER