27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TEATRUL TUDOR VIANU MAI FACE UN PAS ÎN „ERA INFORMATICĂ”

Pentru că are o cu totul altă viziune şi concepţie faţă de predecesorii săi – o concepţie care şi-a arătat pe deplin rezultatele până acum, reuşind, ca, într-un singur an, să transforme sălile de spectacol din unele aproape goale în unele în care acum nu mai este un loc liber la fiecare reprezentaţie – echipa de conducere de la Teatrul Tudor Vianu ştie foarte bine şi cât de importantă este, în zilele noastre, latura on-line a activităţii.

Teatrul are, într-adevăr, un site, de ani de zile, dar este un site de pe care nu puteai afla mare lucru, nefiind actualizat tot de ani de zile. De aceea, după ce a făcut un prim pas pe linia „on-line”, deschizând o pagină de facebook, extrem de apreciată şi accesată, prin care ţine constant legătura cu publicul, anunţând spectacolele, dar şi alte evenimente din viaţa teatrului, conducerea Teatrului Tudor Vianu a contactat o serie de specialişti care să refacă pagina de Internet a instituţiei, aducând-o la nivelul anului 2017.

Se doreşte ca pagina să fie, într-adevăr, reprezentativă pentru instituţie, să fie actualizată permanent şi să prezinte informaţii diverse despre teatru. În plus, pe aceeaşi pagină de Internet va fi posibilă şi rezervarea biletelor on-line, un proiect ambiţios, dar realizabil, cunoscând ambiţia şi determinarea directorului Cosmin Creţu. Aşadar, nu va mai trece mult timp până când tot mai numeroşii iubitori ai teatrului giurgiuvean îşi vor putea rezerva de acasă, on-line, bilete la piesele favorite.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER