21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ŢIGĂRILE BULGĂREŞTI, CĂUTATE ÎN OCCIDENT?

Aşa s-a gândit, se pare, un bulgar care a încercat să ducă în ţările din Vestul Europei mai multe pachete cu ţigări, pentru a le vinde, evident. Doar că planul i s-a cam „încurcat” la Vama Giurgiu:

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unei acţiuni specifice, 990 pachete de țigări pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse într-un microbuz.

În data de 06.03.2018, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru efectuarea unui control amănunțit, pe sensul de intrare în ţară, un microbuz condus de cetăţeanul bulgar K. A. D., în vârstă de 42 de ani.

Astfel, lucrătorii noştri au descoperit, ascunse în mai multe bagaje care aparţineau cetăţeanului bulgar, 990 pachete cu țigări.

La cercetări șoferul a declarat că a cumpărat țigările de la un magazin din localitatea de domiciliu și urma să le transporte în state din vestul Europei pentru a le comercializa.

Ţigările, în valoare de 16.830 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Comisar sef  de poliţie Cazacu Danut,

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER