8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TINERII LIBERALI – GAFĂ, PROSTIE SAU JIGNIRE INTENȚIONATĂ?

Asta este întrebarea pe care și-o pun milioane de români din ”generația decrețeilor” – cum o numesc ”vajnicii” tineri politicieni liberali – după ce aceștia au postat un mesaj cel puțin jignitor la adresa celor care – în majoritatea covârșitoare a cazurilor – le sunt părinți, i-au crescut (și, pe unii, încă îi mai cresc), s-au sacrificat pentru ei și le-au făcut – așa cum au putut și au știut ei, părinții ăștia ”decreței” – un viitor.

Este vorba desre un așa-zis ”eveniment” creat de TNL pe facebook – unde altundeva, de altfel? – un ”eveniment” în care tinerii politicieni liberali lansează un ”Ghid de nesupunere civică”, în care anunță – cu emfază și obrăznicie – că ”decrețeii nu vor reuși”.

Care ”decreței”, stimați viitori politicieni? Cei care v-au dat viață, s-au chinuit cu voi în vremuri despre care voi probabil nu vă amintiți nimic? Cei care v-au făcut ”mari” și chiar și acum vă ”țin” (unii, dintr-o amărâtă de pensie, pe care voi – marii ”oameni politici” – o cheltuiți într-o seară la un club?)

Oare cei care au ”gândit” – cu ghilimele, că e greu de crezut că o astfel de aberație chiar a fost gândită – și-au dat seama ce vorbesc acolo, în ”evenimentul” ăla?

Mai mult ca sigur NU! Și asta o demonstrează chiar unii din colegii lor – tot tineri și tot liberali – care au avut curajul de a lua atitudine public față de această aberație…

Evident că, după ce prostia TNL-iștilor a luat amploare și a indignat milioane de români, așa-zisul eveniment a fost șters rapid de pe facebook. Dar ecourile rămân!

Și atunci, ne întrebăm: despre ce a fost, de fapt, vorba? Despre o gafă a unor tineri ”necopți”? Despre o prostie? Sau – mai grav – despre o jignire intenționată a unei întregi generații? Pentru că, dacă răspunsul este ultima din aceste variante, viitorul politic al României chiar este de plâns!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER