22 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TOMA PETCU – PRIMA REACȚIE DUPĂ DESEMNAREA DREPT CANDIDAT AL PNL LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

După cum v-am informat, marți seară, liberalii și-au desemnat candidații la cele mai importante funcții din județ: președinte al Consiliului Județean, respectiv, primar al municipiului Giurgiu.

Senatorul Toma Petcu este candidatul la președinția CJ, iar după desemnarea sa oficială, acesta a notat, pe pagina sa:

Aseară, am participat la întrunirea Consiliul Director Județean al PNL GIURGIU, alături de toți primarii PNL și de conducerea organizației, în frunte cu președintele Dan MOTREANU.

Am fost onorat să fiu desemnat candidat al PNL la președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU.

De asemenea, pentru PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU, a fost validată candidatura actualului primar, Adrian ANGHELESCU.

Primul loc pe lista de la alegerile parlamentare va fi ocupat de actualul deputat Alexandru ANDREI.

Țin să le mulțumesc tuturor colegilor primari, conducerii PNL, domnului președinte Dan MOTREANU, pentru încrederea cu care m-au investit și susținerea pe care o primesc!

Totodată, țin să le urez succes și să-i asigur de susținerea mea, pe colegii mei, Alexandru ANDREI și Adrian ANGHELESCU! Împreună, formăm echipa cea mai determinată și puternică pentru Giurgiu!

La propunerea președintelui PNL Giurgiu, Dan Motreanu, aseară am primit încrederea și votul colegilor mei și am fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal pentru câștigarea președinției CJ GR.

Cei care mă cunosc știu că bătăliile pe care le-am asumat, le-am câștigat pe toate. Nu am să vă dezamăgesc nici de data asta. Mă bazez pe seriozitatea primarilor noștri și pe puterea echipei.

Scopul nostru ca partid liberal este ca fiecare giurgiuvean sa aibă o șansă. Nu suntem partidul celor bogati sau săraci, suntem partidul tuturor giurgiuvenilor care aleg să rămână alături de județul Giurgiu.

Dincolo de proiecte și de programe, vă propun și o schimbare în modul în care facem politică la Giurgiu, în modul în care comunicăm cu oamenii și în felul în care lucrăm între noi.

Nu am dușmani, am adversari politici. Am colegi și cred în valoarea cuvântului dat. Cred că e nevoie să fim mai deschiși între noi și să evaluăm onest ce vor cei care nu vin la vot, cei care nu ne vor nici pe noi dar nici pe alții.

Avem înainte un drum lung și greu dar tocmai din acest motiv victoria noastră va fi și mai frumoasă.

Dumnezeu să ne ajute!”

Foto Arcanu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER