20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TOPUL FIRMELOR 2023 – EDIȚIE JUBILIARĂ. 94 DE FIRME DIN JUDEȚ SUNT ÎN TOPUL NAȚIONAL

Un număr de 1.343 de societăţi comerciale din cele 7.851 de firme din judeţul Giurgiu care au depus bilanţuri contabile la Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Giurgiu s-au clasat pe primele zece locuri în domeniile lor de activitate, iar 94 de firme dintre acestea se regăsesc şi în Topul Naţional al Firmelor.

Preşedintele CCIA Giurgiu, Alexandru Epîngeac, a declarat vineri, la premierea oamenilor de afaceri care conduc firme de succes în judeţ, că această gală a laureaţilor din Topul Firmelor din judeţ este una jubiliară, la ediţia a XXX-a.

„Anul 2022 a fost un an cu probleme foarte grele, perioadă care a fost precedată de anii de pandemie 2020-2021, au fost greutăţi mari, dar cu un management performant şi ambiţia de a învinge aţi ajuns în Top 2022, fiind cele mai performante companii. Acum nu vreau să vorbesc de greutăţi pentru că această gală este a performanţei pentru care vă felicit din toată inima.

Pentru acest top din 2022 au fost procesate 7.851 de bilanţuri contabile şi foarte plăcut am fost surprins că s-au clasat mai multe firme, fiecare pe domeniul ei de activitate, pe primele zece locuri, decât în anul 2021. Şi asta înseamnă o cifră de 1.343 de societăţi, iar dintre acestea, un număr de 94 de firme au ajuns şi în Topul Naţional, mai multe faţă de anul trecut când la nivel naţional s-au clasat 91 de firme din judeţul Giurgiu ceea ce înseamnă că mediul de afaceri din judeţ este în creştere”, a afirmat preşedintele CCIA Giurgiu.

El a adăugat că aceste date vor fi transmise şi ambasadelor din România.

Toate firmele din judeţul Giurgiu care au avut rezultate bune în acest an au primit diplome de onoare şi un trofeu, iar acelea care s-au clasat trei sau cinci ani la rând pe primele trei locuri în Topul Firmelor au primit diplome de excelenţă.

„Vreau să îl felicit pe preşedintele CCIA Giurgiu, Alexandru Epîngeac, pentru toată cariera, pentru realizarea în fiecare an, în ultimii 30 de ani, a acestui minunat eveniment care aduce în prim plan judeţul Giurgiu, mediul de afaceri din judeţ.

Mulţumesc şi celor care nefiind din Giurgiu au ales să îşi desfăşoare activitatea în judeţul Giurgiu, dar şi firmelor consacrate din judeţ care arată la nivel naţional că avem un mediu de afaceri apreciat. Adresez aprecieri şi pentru cei care nu sunt în acest top, dar îşi doresc să se autodepăşească şi, nu în ultimul rând, îi felicit pe toţi cei interesaţi de ceea ce înseamnă mediul de afaceri.

Vreau să vă asigur că Guvernul României are în continuare disponibilitatea pentru un dialog cât mai deschis cu mediul de afaceri din ţara noastră”, a declarat şi prefectul judeţului Giurgiu, Florentina Stănculescu.

La eveniment au mai fost prezenţi subprefecţii Ana Maria Voievozeanu şi Dragoş Brăgaru, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Cristian Anculescu, viceprimarul Marian Damian şi reprezentanţi de la Registrul Comerţului, Inspectoratul Şcolar şi de la băncile care au activitate în judeţ.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER